پوهنتون خاتم النبیین (ص) شعبه غزنی با حضور هیأت اعزامی تحصیلات عالی، نمایندگان پوهنتون غزنی، نمایندگان صحت عامه ولایت، ریاست محترم، اساتید و پرسونل پوهنتون به روز پنجشنبه مورخ 15/ 07/ 1400 در سالن اجتماعات پوهنتون کانکور خزانی خود را برگزار نمود.

ریاست محترم پوهنتون ضمن خوشامدگویی به مهمانان و شرکت کنندگان کانکور و گرامی داشت مناسبت های آخر صفر و روز معلم، مهمترین راز موفقیت یک جامعه اسلامی را رفع تبعیض و توجه به عدالت اجتماعی دانستند. در همین راستا خاطر نشان نمودند که ایمان و تقوای الهی تنها در کنار تخصص علمی می تواند ما را به این هدف مهم رهنمون سازد.

در ادامه جناب مولوی حنفی، نماینده فوق العاده تحصیلات عالی در ولایت غزنی، تأکید نمودند که جامعه ما به علوم عصری احتیاج دارد و این امر ممکن نمی شود مگر با تعهد و تخصص در علوم مدرن.

پس از بیان نکات مهم امتحانی از سوی معاون علمی پوهنتون، جناب استاد رضایی، جلسه کانکور خزانی آغاز گردید.

قابل یادآوری است که ثبت نام برای کانکور متفرقه همچنان جریان دارد و مشتاقان علم و دانش می توانند هرروزه در ساعات اداری به دفتر روابط عمومی پوهنتون مراجعه نمایند. امتحان در تاریخ 25/ 07/ 1400 ساعت 1 در سالن اجتماعات پوهنتون برگزار می گردد.

برگزاری کانکور خزانی 1400 پوهنتون خاتم النبیین(ص) شعبه غزنی