تفاهم‌نامه همکاری های مشترک علمی میان دانشگاه خاتم النبیین(ص) و دانشگاه کوثر بجنورد با حضور جناب آقای دکتر بینش رئیس عمومی دانشگاه، دکتر حسین حبیبی رئیس شعبه غزنی، دکتر علی احمد مکارم بختیاری معاونت علمی، دکتر سید یوسف موسوی معاونت پژوهش و فن‌آوری دانشگاه خاتم النبیین(ص)‌، دکتر سید داود علوی رئیس دانشکده علوم اجتماعی، دکتر علیرضا حسینی رئیس دانشگاه کوثر، دکتر نجفی دبیر کل شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام و خانم دکتر فخر مسئول روابط عمومی دانشگاه کوثر به امضا رسید.
این تفاهم‌نامه با هدف همکاری مشترک در خصوص تبادل اعضای هیات علمی، تبادل دانشجو، برگزاری دوره‌های فرصت مطالعاتی کوتاه مدت و توسعه روابط علمی و حمایت فعالیت‌های پژوهشی صرفا برای قشر اناث میان طرفین منعقد شد.
پوهنتون خاتم النبیین(ص) افتخار دارد، بعنوان یکی از مراکز پیشتاز علمی و اکادمیک در کشور در راستای توسعه‌ی همکاری های مشترک میان این پوهنتون و سایر مراکز علمی گام‌های موثری را برداشته و با هدف خدمتگزاری به جامعه‌ی علمی کشور تلاش خواهد کرد.