سومین جشن فراغت پوهنتون خاتم النبیین غزنی در رشته های علوم طبی، علوم سیاسی، حقوق و اقتصاد با شکوه خاص و وصف ناشدنی در پایتخت فرهنگی جهان اسلام، غزنه ی باستان و در ساختمان مرکز ثقافت اسلامی با حضور، داکتر صاحب حبیبی ریاست محترم و اساتید پوهنتون خاتم النبیین، مقام محترم ولایت، معاون امنیت ولایت غزنی، اعضای شورای ولایتی، معاونت تدریسی دانشگاه غزنی، ریاست شورای صلح در غزنی، مسئولین دانشگاه انجنیری و اقشار مختلف مردم و خانواده های فارغ التحصیلان، احزاب سیاسی، نهاد های مدنی، متنفذین مردمی و مدیران لیسه ها بر گزار گردید.
در این مراسم باشکوه، برنامه های مختلف و متنوعی اجرا گردید که با استقبال بی نظیر حاضران در جلسه مواجه گردید که عبارتند از.:
1. آغاز مراسم به صورت رسمی با قرائت آیات نورانی قرآن کریم توسط قاری محترم جناب آقای حسینی و اجرای سرود ملی جمهوری اسلامی افغانستان توسط گروه سرود لیسه شمس العارفین.
2. خوانش پیام آقای دکتر سجادی رئیس عمومی دانشگاه خاتم النبیین و نماینده محترم مردم در پارلمان توسط داکتر ناصری
3. اجرای گروه سرود توسط لیسه عالی نور غزنه
4. سخنرانی و خیر مقدم ریاست محترم دانشگاه خاتم النبیین جناب آقای دکتر حبیبی
دکتر حبیبی در ضمن سخنان خود به بخشی از اندیشه های حضرت آیت الله محسنی موسس و بنیانگذار دانشگاه خاتم النبیین اشاره نمودند و فرمودند که حضرت آیت الله معتقدند که علم بدون دین و دین بدون علم در هیچ جا پیروز نیست و به همین خاطر ایشان برای تحقق این شعار چهار مرکز بزرگ علمی،دینی و آموزشی یعنی مدرسه خاتم النبیین، دانشگاه خاتم النبیین، مدرسه خدیجه الکبرا و تلویزیون تمدن را ایجاد نموده اند.
5. سخنرانی مقام محترم ولایت جناب آقای کلیمزی
6. سخنرانی معاونت محترم شورای ولایتی
7. سخنرانی نماینده ی محترم فارغان جناب آقای استاد فهام
8. خوانش سوگند نامه فارغ التحصیلان علوم انسانی توسط استاد محقق نماینده ی اساتید
9. خوانش سوگند نامه محصلان علوم طبی توسط داکتر عرفانی ریاست دانشکده طب
10. اعظای نمادین دیپلوم اصلی به محصلان
11. اهدای لوح تقدیر به فارغان برتر توسط ریاست دانشگاه و مقام ولایت و سایر مقامات حاضر در جلسه
12. اهدای لوح به داکتر صاحب ریاست دانشگاه توسط نماینده ی شورای ولایتی
13. اهدای چپن به داکتر حبیبی توسط نماینده ی مردم پشتون آباد.
14. برگزاری نمادین برنامه جذاب و معنادار تحویل پرچم وزارت تحصیلات و پرچم دانشگاه خاتم النبیین توسط محصلان فارغ به محصلان برحال
15. اجرای مراسم آتن ملی
16. اهدای لوح تقدیر و سرتفیکیت به محصلان فارغ.
17. برگزاری نمایشگاه از دستاوردهای علمی و پژوهشی اساتید و محصلان دانشگاه خاتم النبیین در سالن ورودی مرکز ثقافت اسلامی