شنبه ۰۹ دلو ۱۴۰۰

چشم انداز و ماموریت

رسالت/ مأموریت (Mission )

فلسفه‌ی وجودی سازمان را رسالت سازمان می‌نامند، هر سازمان در پاسخ به یک سری نیازها ایجاد می­شود و هدف آن رفع آن نیاز می­باشد. بنابراین قبل از هر اقدامی باید مشخص شود که چه نیازهایی منجر به تشکیل سازمان گردیده است. این معاونت برای نیل به اهداف خود با طراحی و ایجاد تشکیلات منسجم و تهیه سازو کار مناسب، ماموریت­‌های زیر را دنبال می­نماید:

حمایت از انجام انواع طرح­‌های پژوهشی و توسعه کمی و کیفی تحقیقات؛

کمک به تولید و انتشار دانش از طریق چاپ کتب، مقالات و مجلات علمی؛

تأمین منابع علمی و اطلاع رسانی به‌­روز؛

توانمندسازی زمینه­‌ها­ی پژوهشی با برگزاری دوره‌­ها و کارگاه­‌های لازم؛

ایجاد مراکز و آزمایشگاه‌­های تحقیقاتی در زمینه‌­های خاص به­‌منظور گسترش پژوهش؛

ایجاد و تسهیل استفاده از فرصت­های مطالعاتی و شرکت در کنگره­‌های داخلی و بین­‌المللی؛

جذب و تأمین اعتبارات لازم برای طرح­‌های تحقیقاتی و سایر امور پژوهشی؛

نظارت و ارزشیابی کلیه­‌ی امور پژوهشی دانشگاه، اعضای هیأت علمی، محققین، کارکنان و دانشجویان.

چشم‌انداز (Vision)

چشم‌انداز، رویای تشکیل و ایجاد سازمان می‌باشد. در واقع به ترسیم کشیدن تحقق آرمان، رویاها، اهداف و ماموریت سازمان چشم‌انداز سازمان گفته می­شود. چشم­انداز در سطح کلان سازمان زمان بردار نیست. چشم‌انداز در زمان کوتاه قابلیت تدوین دارد. این معاونت برای نیل به تحقق آرمان، رویاها، اهداف و مأموریت پژوهشی سازمان چشم‌انداز زیر را ترسیم می­نماید: ما قصد داریم در حوزه­‌ی پژوهش، بین دانشگاه‌­های نسل سوم جایگاه مناسب داشته و جزو رتبه اول تا سوم دانشگاه‌­های هم‌تراز باشیم.

تمام حقوق مادی و معنوی وب سایت مربوط دانشگاه خاتم النبیین شعبه غزنی میباشد و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.

Designed & Developed by: Mortaza Soltani