کتاب «معاونت در جرم از منظر حقوق کیفری افغانستان و ایران» اثر علمی جناب دکتر حسین حبیبی ریاست محترم دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) شعبه غزنی منتشر شد.
این دومین کتاب جناب دکتر حبیبی رئیس و استاد دانشگاه خاتم النبیین شعبه غزنی است که به تازگی به زیور چاپ آراسته شده است. بدون شک در فضای جنگ و آکنده از انفجار و انتحار، انجام تحقیقات علمی، نگارش و تالیف، کار دشواری است و چاپ این اثر علمی، حکایت از توجه دانشگاه خاتم النبیین و اعضای آن به تحقیقات علمی و پژوهش محوری و تعهد آنها به این امر دارد.
این کتاب تلاش جدی، عمیق و عالمانه در راستای واکاوی پدیده‌های مجرمانه و بخصوص بحث معاونت در جرم از زاویه‌ای است که در افغانستان کمتر بدان پرداخته شده است. این اثر علمی در چهار فصل به صورت ذیل تدوین شده است:
فصل اول) شامل طرح کلیات و مفاهیم؛
فصل دوم) شرایط و ارکان معاونت در جرم؛
فصل سوم) جلوه‌های معاونت در جرم در حقوق جزای عمومی افغانستان و ایران؛
فصل چهارم) مصادیق استقلالی جرم معاونت و ساز و کار رسیدگی آن در حقوق جزای اختصاصی افغانستان و ایران؛
این اثر منبع مورد استفاده‌ی خوبی برای دانشجویان، اساتید و متصدیان دستگاه قضایی افغانستان خواهد بود. اساتید و کارمندان دانشگاه خاتم النبیین شعبه غزنی چاپ این اثر علمی را به جناب دکتر حبیبی، خانواده بزرگ خاتم النبیین و جامعه علمی کشور تبریک گفته و برای ایشان موفقیت های بیشتر آرزو می کنند.