در میان دود و آتش انتحار و انفجار، طراوت و بالندگی درخت نیمه‌جان دانش و معرفت در هر کجای کشور نیمه سوخته ما و با دستان هر کارگزار خادم مردم و وطن مان ماندگار و ستودنی است. بالندگی دانش در بوستان خاتم‌النبیین غزنی و دیار علمی سنایی، نوید بخش فردای روشن کشور و حرکت به‌سوی وادی ترقی و انکشاف اجتماعی است.
چهارمین جشن بزرگ فارغین دوره لیسانس دانشگاه خاتم‌النبیین به همت رییس پرتوان، اساتید فرهیخته و کارمندان پرتلاش این مرکز علمی با حضور فارغین، خانواده‌ها، فرهنگیان، چهره‌های سیاسی و دولتی در مرکز ثقافت اسلامی، با شکوه کم‌نظیر برگزار گردید.
به فارغین عزیز و خانواده‌های‌شان که با تحمل درد فقر و زخم جنگ و ویرانگری، از علم‌اندوزی فرزندان عزیز و جوانان آینده‌ساز کشورمان حمایت کردند، تبریک می‌گویم.
این همه شکوه مردمی و بالندگی علمی را مدیون مدیریت مدبرانه و مٶثر همکاران فرهیخته و‌ پرتوان؛ رییس پرتلاش و با ابتکار، معاونین و رٶسای دانشکده‌ها، کارمندان دلسوز و پرسونل امنیتی فعال دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) شعبه غزنی هستیم. زحمات یکایک این عزیزان را قدر گذاشته و صمیمانه سپاسگزاری می‌نمایم.