به مناسبت روز جهانی دانشجو، آمریت فرهنگی – تربیتی دانشگاه خاتم النبیین(ص) غزنی با همکاری کمیته ورزشی انجمن دانشجویان دانشگاه،‌ یک تورنامنت والیبال میان دانشجویان دانشگاه برگزار نمود. در این تورنامنت چندین تیم از دیپارتمنت ها و رشته های مختلف با هم رقابت کردند که در نهایت تیم محصلان طب معالجوی(عزیزان عرفانی) و تیم محصلان دیپارتمنت حقوق (نخبگان) به مرحله نهایی صعود کردند. فینال این تورنامنت روز سه شنبه مورخ ۲۸/۸/۱۳۹۸ با حضور شماری از اساتید و دانشجویان در سالن ورزشی قلعه نو خواجه روشنایی شهر غزنی میان هر دو تیم فینالیست برگزار گردید که نتیجه بازی به نفع تیم عزیزان عرفانی رقم خورد. در پایان بازی جوایزی را که کمیته ورزشی انجمن دانشجویان تهیه کرده بود، توسط دکتر مهدوی ریاست دانشکده اقتصاد وعضو کمیته فرهنگی و نجیب الله وجاهت آمریت فرهنگی- تربیتی به اعضای هر دو تیم اهدا گردید. جوایز و لوایح تقدیری را که دانشگاه در نظر گرفته بود، در برنامه گرامی داشت از روز جهانی دانشجو، توسط اساتید به اعضای هر دو تیم اهداء شد.