یکشنبه ۰۳ اسد ۱۴۰۰

دانشگاه خاتم ­النبیین(ص) توسط فقیه نو­اندیش و مجاهد حضرت آیت ­الله العظمی محسنی(ره) و با همت و همکاری صاحب­ امتیازان آن هر یک دکتر عبدالقیوم سجادی نماینده فعال مردم در شورای ملی و الحاج محمد ­جواد محسنی و تلاش ­های جمعی از فرهیختگان در سال ۱۳۸۶ در پایتخت کشور اساس گذاشته شد. شعبه غزنی این دانشگاه با توجه به تشخیص ضرورت این مرکز اکادمیک و علمی در این ولایت توسط دکترسجادی، دانشمند فرهیخته و نماینده فعال مردم ولایت غزنی در پارلمان، و با حمایت های بی­دریغ الحاج محمد جواد محسنی صاحب­امتیاز ارشد دانشگاه، در سال ۱۳۹۱ در شهر باستانی غزنی بنیان گذاشته شد.

این دانشگاه با حدود یک و نیم دهه فعالیت علمی و اکادمیک در پایتخت کشور و یک دهه فعالیت در غزنی، در جمع بهترین و معیاری ترین دانشگاه های خصوصی کشور قرار دارد. صاحب­امتیازان ارزش­مدار و رهبریت اخلاق­محور و ملی­گرای این مرکز علمی و اکادمیک، شعار این دانشگاه را تعهد دینی و تخصص علمی تعریف نموده اند؛ شعاری که همواره در فعالیت های علمی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی دانشگاه خاتم النبیین ملاک عمل برای دست­اندرکاران آن بوده است.

تمام حقوق مادی و معنوی وب سایت مربوط دانشگاه خاتم النبیین شعبه غزنی میباشد و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.

Designed & Developed by: Mortaza Soltani