یکشنبه ۰۳ اسد ۱۴۰۰

دانشکده حقوق و علوم سیاسی

دانشکده حقوق و علوم سیاسی متشکل از دو دیپارتمنت  (دیپارتمنت حقوق و دیپارتمنت علوم سیاسی) است. کدر علمی آن به هشت نفر می‌رسد. این دانشکده تا حال پنج دوره فراغت داشته و مجموعا نزدیک به 480 دانش آموخته تقدیم به جامعه علمی کشور نموده است. درحال حاضر دانشجویان مشغول تحصیل در این دانشکده بالای ۴۰۰  نفر است.

دانشکده حقوق و علوم سیاسی بر اساس ضرورتی که برای تربیت افراد متخصص و مجهز به دانش امروزی برای حل مسائل و مشکلات سیاسی و حقوقی و به منظور بالابردن ظرفیت نیروی بشری در زمینه های حقوقی و سیاسی، پایه گذاری شد.

رئیس دانشکده

چشم انداز و ماموریت

دیپارتمنت ها

اساتید و کارمندان

راه های ارتباط با دانشکده

• در باره دانشکده
  • رئیس دانشکده
  • چشم انداز و ماموریت دانشکده
  • دیپارتمنت ها
  • اساتید و کارمندان
  • راه های ارتباط با دانشکده

دانشکده حقوق و علوم سیاسی

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Optio, neque qui velit. Magni dolorum quidem ipsam eligendi, totam, facilis laudantium cum accusamus ullam voluptatibus commodi numquam, error, est. Ea, consequatur.

تمام حقوق مادی و معنوی وب سایت مربوط دانشگاه خاتم النبیین شعبه غزنی میباشد و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.

Designed & Developed by: Mortaza Soltani